• Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Veilig online betalen
  • Voor 15:00 uur besteld zelfde dag verstuurd
  • Niet goed, geld terug

De trends van zomer 2018

  • Gepubliceerd op 28 maart, 2015

De zomer komt weer langzaam in zicht en er mag weer gespeeld worden met opvallende kleuren zoals aquamarine, licht roze, oranje en geel. De mode van nu heeft op dit gebied zoveel te bieden. Gebruik de kleurrijke prints om uiting te geven aan je eigen creatieve ‘ik’. Ga op zoek naar prints die helemaal bij jou passen. Vandaag de dag mag kleding gezien worden als een waar schilderij vol fantasieën en kleuren.

Franjes en veren

Veren zijn al een aantal jaar een hot item en ook dit jaar blijven we veren zien. De feather trend is over komen waaien uit Ibiza en is de afgelopen jaren niet meer weg te slaan uit ons kikkerlandje.

Boho

Doet de boho-look jou ook denken aan Ibiza, zon, zee, blijheid en vrijheid? Festival vierend Nederland houdt van de Boho-stijl. De boho-look is hartstikke hot en deze trend zal zich de aankomende jaren voorzetten.

Doorzichtige materialen

Ontwerpers blijven de doorzichtige materialen gebruiken. Hou jij ook van transparante stoffen? Hou deze trend er deze zomer in!

Pailletten

Pailletten worden vooral veel gezien tijdens de feestdagen. Maar het glimmende steentje kan ook heel goed op een doordeweekse dag gedragen worden. Pailletten in combinatie met de tekens Love and Peace zijn deze zomer helemaal hot

Bloemenfeest

Zomer 2015 bestaat uit bloemen, heel veel bloemen! Bloemenprints zijn in op elke manier. Maar denk niet aan de geijkte romantische bloemen maar aan bloemen die gezien mogen worden!

Kleding van Stoer en Chique

Jacky Luxury is een kledingmerk dat uitstekend inspeelt op de trends van komende zomer. Bekijk de prachtige items van Savage online.