Algemene voorwaarden

Stoer en Chique hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan stoerenchique.nl om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). 


Betalen
We hebben voor Nederland de volgende 4 betaalmogelijkheden gekozen: 

  • IDEAL, online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Friesland Bank, Rabobank, ASN Bank en SNS Bank. Voor deze online betalingen worden geen extra kosten berekend. 
  • Overboeking : U betaalt direct na plaatsen van de order, wij houden de order 3 dagen vast tot dat de betaling is ontvangen. 
  • PayPal 
  • Afterpay (achteraf digitaal betalen) 


Levering
stoerenchique.nl zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. stoerenchique.nl behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 


Verzending
Artikelen worden verzonden via Post NL/DHL zodra de betaling ontvangen is. 
stoerenchique.nl hanteert bij bestellingen van €75 of meer geen verzendkosten, onder €75betaald u een vaste prijs van €4,95 
Mocht u niet tevreden zijn over u product kunt u het binnen 7 dagen retour sturen, echter zijn de retour verzendkosten voor de klant.
stoerenchique.nl is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post NL/DHL. Zendingen kunnen verzekerd verzonden worden op verzoek van en kosten voor de klant(aan te geven bij opmerkingen).


Prijzen
Prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief BTW. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro`s. 
Betaling geschiedt op de door u gekozen betaalmethode (Ideal,Overboeking,Betalen bij afhalen)

Ruilen
Artikelen met een korting hoger dan 25% worden niet retour genomen, wel geruild, 
verzendkosten zijn dan voor de koper! 


Retourzending
Wij doen ons best om u via onze website te informeren over de artikelen. Tevens zijn de meeste consumenten bekend met de collecties van bepaalde merken. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden: Artikelen kunnen retour gezonden worden binnen 7 dagen na ontvangst. U stuurt de faktuur mee terug, zodat wij weten om welke bestelling het gaat. 

Artikelen worden retour genomen als ze terug gezonden worden in de oorspronkelijk staat.
Artikelen dienen voorzien te zijn van aangehechte prijskaartjes. Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd dmv een creditbetaling op Uw rekening, minus de verzendkosten.
We kunnen geen ruilingen verrichten op een onvoldoende gefrankeerde zendingen deze worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. Artikelen die je in de uitverkoop met een korting van meer dan 25% hebt gekocht mogen NIET geretourneerd worden. De te retourneren artikelen worden niet teruggenomen indien:
1. de artikelen gedragen en/of gewassen zijn.
2. u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.
3. u de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
4. knopen, ritsen en steentjes vallen niet onder de garantie.

Kleurechtheid
De kleuren van de getoonde artikelen proberen we zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Het kan echter zijn dat de kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, de lichtval of het soort beeldscherm kunnen afwijken. Daarom kunnen we de kleur niet voor 100% garanderen. 

Algemene voorwaarden stoerenchique.nl opgesteld februari 2010