Blog

Bomber jack

18 Januari, 2016

Bomberjack Het is al een paar jaar erg hip. En naast dat het heel erg leuk staat, vind ik het ook nog eens heel erg fijn zitten. Makkelijk te combineren met allerlei stijlen. Je kan het met een jurkje, jeans, hakken of gewoon een paar simpele sneakers combineren.  

Welk kleurtype ben jij?

3 September, 2015

  In een eerder blog bespraken we al hoe belangrijk het is dat de kleding die je draagt de juiste pasvorm heeft. Net als de pasvorm kan het dragen van de juiste kleur je extra doen stralen. Dit komt om iedereen bepaalde tinten in zijn of haar uiterlijk heeft.

Shop de festivaltrend

4 Augustus, 2015

Met de zomer is het festivalseizoen ook weer gestart! Dat betekent een zomer met dansen, goede muziek en natuurlijk te gekke outfits. Deze zomer zijn festival looks nog nét niet waardevoller dan de muziek, maar minstens zo belangrijk! Heb jij binnenkort een festival op het programma staan? Stoer & Chique heeft de laatste festival trends op fashiongebied voor je op een rij gezet.

De trends van zomer 2018

30 Maart, 2015

De zomer komt weer langzaam in zicht en er mag weer gespeeld worden met opvallende kleuren zoals aquamarine, licht roze, oranje en geel. De mode van nu heeft op dit gebied zoveel te bieden. Gebruik de kleurrijke prints om uiting te geven aan je eigen creatieve 'ik'. Ga op zoek naar prints die helemaal bij jou passen. Vandaag de dag mag kleding gezien worden als een waar schilderij vol fantasieën en kleuren.

Kleding lang mooi houden? Dat doe je zo!

27 Februari, 2015

Kleding kopen is een van onze favoriete bezigheden maar kleding mooi houden is een vak apart. Meerdere malen je kleding wassen kan er voor zorgen dat de kleur vervaagd of de stof niet meer de uitstraling geeft die deze in eerst instantie gaf. Elke stof heeft zijn eigen eigenschappen en wasvoorschriften. Wij leggen je in deze blog graag uit, hoe elke kledingstof het beste gewassen kan worden. Spijkerbroeken Een spijkerbroek was je zo min mogelijk.

Het perfecte feestjurkje voor jouw figuur

17 December, 2014

De feestdagen komen er weer aan en dat betekend leuke etentjes, gezellige borrels en een spetterend nieuwe jaar! Voor elke gelegenheid wil jij er natuurlijk waanzinnig uitzien. Stoer en Chique heeft jurkjes van Jacky Luxury, Nevada love, Picture Perfect en nog vele andere merken. Welk jurkje past perfect bij jouw figuur? Iedereen heeft een ander bodytype en afhankelijk van hoe jij gebouwd bent, staat het ene kledingstuk een stuk leuker dan het andere.

Combineer leer

10 November, 2014

Leer is een van de meest geziene materialen voor deze winter. Leer is stoer, kan een accent leggen op jouw outfit en heeft pit. Daarnaast kan leer ook chic zijn. Maar hoe draag je leer en wat zijn nou dé items. Leer kun je altijd dragen zowel in het najaar en in het voorjaar.